MENIU

Stadion inaugurat cu echipa așa zisului Ținut Secuiesc - SCANDAL declanșat de etnicii maghiari

Stadion inaugurat cu echipa așa zisului Ținut Secuiesc

Stadionul modernizat din Miercurea Ciuc va fi inaugurat cu un meci amical între naționala U18 a Ungariei și reprezentativa similară a asa-zisului Ținut Secuiesc. Gazdele susțin că și-ar fi dorit ca naționala României să fie prezentă la momentul festiv, însă Federația a refuzat invitația. Locul „tricolorilor” a fost luat de o selecționată a regiunii intitulate de etnicii maghiari drept Ținutul Secuiesc.

Stadionul modernizat din Miercurea Ciuc va fi inaugurat pe 23 iulie cu un meci amical între naționala U18 a Ungariei și reprezentativa similară a Ținutului Secuiesc. Gazdele și-ar fi dorit ca naționala U18 a României să fie prezentă la momentul festiv, însă Federația a declinat invitația.

Surse din cadrul Federației Române de Fotbal au confirmat că s-au purtat discuții între cele două părți, dar că FRF n-a avut încotro și a declinat propunerea.

Proiectul arenei de la Miercurea Ciuc a costat 3 milioane de euro. Acolo a fost ridicată o tribună de 1,400 de locuri, iar banii au venit de la guvernul maghiar.

Mai multe articole despre:
stadion miercurea ciuc tinut secuiesc