MENIU

Spotul care îndeamnă la boicotarea referendumului, reclamat de partidul lui Tăriceanu

Videoclipul „Copiii referendumului”, un manifest critic la adresa demersului de redefinire a familiei, a încins şi ma mult spiritele între cele 2 tabere. Un vicepreşedinte ALDE a depus, în numele partidului, o reclamaţie la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului. 

"În aceste zile este distribuit pe internet un videoclip revoltător, în care mai mulți copii sunt folosiți la filmarea unor scene violente, sub denumirea „Copiii referendumului”, mesajul transmis fiind acela de boicotare a referendumului din 6 – 7 octombrie,"a scris deputatul Steluța Cătăniciu.

Colega de partid a lui Călin Popescu Tăriceanu condamnă "gândirea bolnavă a celor care au fost în stare să folosească minori pentru transmiterea unui astfel de mesaj cu un impact atât de puternic, sugerând metode folosite de Inchiziție, care vor fi puse în practică după validarea referendumului și arată cât de jos pot ajunge cei care nu înțeleg dreptul la liberă exprimare. "

Politicianul mai afirmă că scindarea pe tema referendumului a dus la o serie de acțiuni care nu mai țin cont de rațiune și de bun-simț.

În încheierea mesajului, "ALDE solicită Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție să ia atitudine față de folosirea minorilor în clipul intitulat „Copiii referendumului”.

Săptămâna trecută, Călin Popescu Tăriceanu afirma că "ALDE nu se va implica în campania pentru referendum. Vom recomanda votanților noștri să voteze conform conștiinței."

Spot care îndeamnă la boicotarea referendumului pentru familie

Mai multe articole despre:
ALDE