MENIU

Spectatori înjurați și blestemați de artiștii de pe scenă. Spectacol din Târgu Jiu, transformat într-un festival de obscenități. VIDEO

Scene revoltătoare vin de la Târgu Jiu, acolo unde Primăria a organizat un spectacol pentru tinerii absolvenți de liceu, iar un artist și-a ieșit din minți. Cântărețul Petre Ștefan, de doar 18 ani, a început să își înjure fanii. Totul după ce câțiva dintre ai au aruncat cu diverse obiecte către scenă. 

Tânărul cântăreț si ceilalti artisti invitati pe scena ar fi câștigat 70.000 de lei, transmite presa locală. Spectacolul artistic a fost destinat elevilor din anii terminali cu ocazia festivităților de premiere. 

„Care a dat cu aia ma? Sa moara ma-** (ta-n chin si cancer) daca nu zici care a dat cu aia ia vino încoa. Ai dat cu (*** ma-tii) cu ce (**** mea ai dat) aratati care a dat, aratati. Cine? Io ma. De unde ma? Aratați-l cu degetul. Sa va (*** familia) daca nu aratati cu degetul. Sa fie in (ma-ta) ba sa fie in (**** lu ma-ta)”, a fost tirada verbală a cântărețului de pe scenă către spectatorii săi.

 

Mai multe articole despre:
spectacol spectatori injuraturi