MENIU

Spectacol! Ei vor cânta imnul României în America. Cine ne va reprezenta la Campionatul Mondial de..

Trupa “Trouble Crew”, pe care o vedem in fiecare duminica la Super Bingo Metropolis, va reprezenta România la campionatul mondial WORLD HIP HOP DANCE CHAMPIONSHIP 2015, alături de trupele X-Style Kids ( Arad ) si D-Strict ( Braila ). Competiția se va desfăsura în San Diego, iar românii noștri fac ultimele pregătiri. VIDEO exceptional.

Trouble Crew va participa la WORLD HIP HOP DANCE CHAMPIONSHIP 2015, organizat de Hip Hop International, care va avea loc pe perioada 4-9 August 2015, in cadrul Harrah’s Resort Southern California, San Diego. La acest concurs vor participa dansatori din peste 40 de tari din intreaga lume.



Trouble Crew a castigat Locul 1 la Romanian Hip Hop Dance Championship 2015 (categoria Adulti) si s-au calificat pentru World Hip Hop Dance Championship 2015. Este a 5-a oara cand se califica pentru Campionatele Mondiale, iar anul acesta au reusit sa obtina cel mai mare punctaj din 47 de trupe participante, castigand si premiul cel mare de 2500 euro.

 

Artiștii români se pregătesc la foc automat pentru evenimentul de la San Diego

“De mai bine de 1 luna si jumatate lucram intens pe mai multe planuri. Pe langa partea tehnica, fizica, am lucram mult la partea psihologica. Pana la urma toti cei care au câștigat pana acum campionatul mondial sunt si ei oameni la fel ca noi si am ajuns la concluzia ca nu avem de ce sa ne temem, trebuie doar sa muncim foarte mult.

Programul de pregatire este unul mult mai detaliat si cu rezultate vizibile. Sunt increzator ca va da rezultate bune, pentru ca l-au trecut cu brio," a mărturisit în EXCLUSIVITATE pentru realitatea.net Paul Gheorghe,  manager Trouble Crew.



"Ca si manager cred mult in lotul pe care il am pentru ca stiu ce putem realiza împreuna si de ce sunt capabili dansatorii, iar asta imi ofera increderea ca pot face performanta. Acum depinde doar de ei pe ce loc vor sa se plaseze. Important e ca luptam in fiecare zi pentru visul nostru de a deveni campioni mondiali.

Pentru mine, faptul ca sunt a doua oara consecutiv la campionatul mondial imi doveseste rezultatul muncii depuse in toti acesti ani. Totodata este o onoare pentru mine si trupa mea sa reprezentam tara. Sunt constient ca acolo oamenii nu vor vedea Trouble Crew, vor spune Romania si asta ne obliga sa dam tot ce este mai bun din noi.

Daca reusim sa castigam, acest premiu nu ne va apartine doar noua, ci intregii comunitati de dansatori din tara, dar si tuturor oamenilor care ne sprijină si sunt alături de noi: familiile noastre, prieteni, sponsori etc", ne-a mai spus Paul Gheorghe.

Membri Trouble Crew sunt extrem de recunoscatori sponsorului care a facut eforturi peste asteptari, pentru a suporta toate cheltuielile trupei, cu deplasarea la campionatul din San Diego.

“Suntem bucurosi ca am reusit sa facem aceasta deplasare si asta se datoreaza celor de la LIG INSURANCE, ei fiind principalii vinovati care au ASIGURAT prezenta noastra la campionatul mondial. Ei au foarte multă încredere in visul nostru de a deveni campioni mondiali si ne sunt alături de cativa ani”, a incheiat Paul Gheorghe.

Costurile totale pentru delegatia Trouble Dance Company (17 persoane) au depasit 30.000 euro: vize, bilete de avion,asigurări, cazare, înscrieri, echipamente.

Mai multe articole despre:
TROUBLE CREW Lig insurance