MENIU

Special - cum au fost surprinşi Kate Middleton, Prinţul William, Meghan Markle şi Prinţul Harry

Captură video 

Fabuloșii patru de la casa regală britanică și-au făcut, miercuri, apariția la primul lor eveniment oficial comun, o discuție legată de organizația caritabilă The Royal Foundation.  

Kate, William, Meghan şi Harry au stat de vorbă cu reprezentanții presei la evenimentul care are a avut loc în Londra, urmând să vorbească despre planurile lor de viitor în calitate de patroni ai acestei fundații.

Prezența lui Meghan acolo este motivată, căci logodnica Prințului Harry va deveni și ea implicată în această organizație, după nunta regală din mai.

Prințul William este cel care i-a făcut primirea, oficial, actriței de 36 de ani la această conferință, urându-i, cu această ocazie, bun venit în familie.

Atât ducesa însărcinată în luna a opta, cât și viitoarea ei cumnată au purtat ținute în nuanțe diferite de albastru, pentru acest eveniment. Partenerii celor două au ales, la rândul lor, ținute casual, scrie okmagazine.ro. 

Este prima apariție împreună a celor patru la un eveniment oficial de la slujba de Crăciun, care a avut loc la o biserică de pe domeniul regal din Norfolk.

Mai multe articole despre:
0 Prinţul Harry William Kate Middleton meghan markle