MENIU

Spărgători de locuințe, prinși în flagrant de polițiști, în Prahova. Aveau la activ mai multe jafuri

Spărgători de locuințe, prinși în flagrant de polițiști, în Prahova

Trei tineri au fost prinși în flagrant de polițiști, după ce o femeie din Ploiești a sunat la 112, anunțând că în locuința sa s-ar afla persoane necunoscute. Aceasta a fost sesizată de vecini, deși nu se afla la casa de vacanță din Drajna, informează realitateadeprahova.net.

Femeia a sunat la 112 și polițiștii s-au deplasat rapid la adresa indicată, prinzând în flagrant trei tineri de 17, 18 și 19 ani.

,,În cursul serii trecute, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției nr.11 poliție Rurală Drajna au fost sesizați de o femeie, despre faptul că deține o casă de vacanță în comuna Drajna, iar persoane necunoscute s-ar afla în incinta imobilului’’, a precizat IPJ Prahova.

În urma cercetărilor, în perioada 3 august – 10 august 2021, tinerii ar fi pătruns în casa de vacanță din Drajna, atât pe timpul nopții cât și pe timpul zilei. Aceștia ar fi distrus mai multe bunuri și ar fi sustras o motocoasă și 10 litri de benzină, producând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Tot din cercetări s-a stabilit că, în perioada 20 iulie- 5 august, tinerii ar fi sustras, în mai multe rânduri, diferite sume de bani de la locuința unei femei din Teișani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.400 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, violare de domiciliu și distrugere.

Cei trei tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Mai multe articole despre:
spargatori de locuinte flagrant prahova jaf