MENIU

Spală-te cu această soluție pe cap, iar părul tău va crește din ce în ce mai repede

Spală-te cu această soluție pe cap, iar părul tău va crește din ce în ce mai repede

Dacă îți place să folosești produse naturale pe bază de plante sau făcute în casă, atunci acest tratament simplu este perfect pentru tine. Îngrijirea părului reprezintă un pas foarte important pentru orice femeie și contează foarte mult alegerea produselor potrivite pentru tipul de păr.

Dacă a început să-ți cadă părul și îți dorești foarte mult să ai o podoabă capilară mai bogată, care să-ți crească mai repede, este momentul să îți faci singură acasă acest șampon natural. Va curăța firele și scalpul incredibil de bine, iar părul va crește mult mai repede.

Este bine să știi că acest șampon nu face spumă, ca cele din comerț, dar, după ce veți observa rezultatele senzaționale, nu veți mai renunța la el. Iată cum se prepară:

Ingrediente:

- bicarbonat de sodiu
- oțet de mere
- un recipient de sticlă pentru depozitare și amestecare

Mod de preparare și aplicare:

Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu la o sticlă de jumătate de litru de apă. Dacă părul este de lungime medie, triplează cantitatea. Aplică acest amestec pe părul ud și lasă-l să acționeze între 1-3 minute, după care clătește-te bine cu apă rece. Să nu te îngrijorezi că acest șampon nu face spumă, el curăță foarte bine părul. La final, pentru a curăța ultimele impurități, clătește-te cu apă rece, scrie avantaje.ro.