MENIU

Soţia preşedintelui Braziliei și un ministru, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Soţia preşedintelui Braziliei și un ministru, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Soţia preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro şi unul dintre miniştrii săi au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, potrivit unui comunicat oficial remis joi, fapt ce demonstrează, încă o dată, că răspândirea coronavirusului nu dă semne de încetinire în ţara cu cel mai mare focar din lume după Statele Unite, relatează Reuters, citat de Agerpres.

La doar câteva zile după ce Jair Bolsonaro a declarat că a fost testat, în cele din urmă, negativ, după săptămâni întregi de carantină, soţia acestuia, Michelle, a fost testată pozitiv, a informat biroul prezidenţial.

''Prima doamnă Michelle Bolsonaro a fost pozitivă pentru COVID-19 joi. Ea este în stare bună şi va urma toate protocoalele stabilite'', a arătat sursa citată.

Cu puţin timp înainte, ministrul Ştiinţei şi Tehnologiei din Brazilia, Marcos Pontes, a declarat că a fost testat din nou pozitiv, devenind al cincilea ministru din guvernul lui Bolsonaro diagnosticat cu COVID-19.

În prezent, Brazilia se află pe locul al doilea în topul țărilor cel mai puternic afectate de pandemia de coronavirus, cu 2,6 milioane de persoane infectate cu COVID-19 și 91.377 de decese, potrivit site-ului worldometers.info.

 

Mai multe articole despre:
brazilia bolsonaro