MENIU

Soț și soție de 84 de ani, găsiți morți în propria casă. Ce s-a întâmplat

Criminaliștii sunt la fața locului

Doi bătrâni dintr-o comună vasluiană, soţ şi soţie, au fost găsiţi decedaţi în gospodărie, joi, anchetatorii luând în calcul faptul că au fost ucişi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, cei doi au fost găsiţi de o femeie care îi ajuta la treburile casnice, aceasta anunţând incidentul la numărul de urgenţă 112.

Menajera care îi îngrijea a venit la bătrâni împreună cu ginerele ei și l-a văzut pe bărbatul de 84 de ani mort în curte într-o baltă de sânge, în timp ce soția sa era moartă în holul casei cu un cuțit în mână. Conform presei locale, toată casa era răscolită.

Cei doi soți erau cunoscuți ca fiind o familie avută, potrivit Vremea Noua. Au doi copii, în Constanța și Brăila, care, în stare de șoc, se îndreaptă spre casa părintească.

"Prin apel la numărul unic de urgenţă 112 am fost sesizaţi despre faptul că într-un sat din judeţul Vaslui au fost identificate în jurului orei 11,00 două persoane decedate. Deoarece există suspiciuni că cele două peroane au fost victimele infracţiunii de omor, au fost demarate cercetări care se derulează sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Mai multe articole despre:
soți decedați