MENIU

VIDEO - Șoșoacă, scandal monstru în fața Ambasadei SUA - Motivul halucinant care a făcut-o să izbucnească: "Vi se pare că statul ăsta e sclavul SUA?"

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a reușit din nou să iasă în evidență cu un scandal monstru pe care l-a făcut chiar la ușa Ambasadei SUA din București. Ea ar fi dorit să fie primită în audiență fără să își facă o programare, chiar pe loc.

Senatoarea Diana Șosoaca a ajuns miercuri în fata Ambasadei SUA din București, unde a făcut un scandal monstru. Asta pentru că nu a fost primita imediat, iar oficialii ambasadei i-au solicitat să facă o programare înainte de întâlnire. Aceasta e hotărâtă să depună plângere penală pentru înalta trădare împotriva președintelui României, pentru că ar fi acceptat intrarea României în razboiul dintre Rusia și Ucraina, după cum susține ea în mod eronat o informație complet falsă.

"Noi suntem parlamentari, nu orice cetățeni. Dumneavoastră trebuie să aveți un protocol special pentru reprezentanții poporului unde aveti ambasadele. Trebuie să ne primiți imediat.

Deci asta primim de la Ambasada SUA? Statul sclav al Americii? Un telefon la care să sunăm. Președintele României la fel face? Ca să primească o audiență? Să primeasca un număr? Vi se pare ca statul ăsta e sclavul SUA sau suntem parteneri egali? Suntem colonie? Vă asigurăm că nu permitem. Este un afront la adresa Romaniei.

Vom informa Congreul SUA pentru afrontul făcut Parlamentului României", a spus Șoșoacă

 

Mai multe articole despre:
diana sosoaca ambasada sua sosoaca