MENIU

Sorina Pintea se simte rău în arest. A fost chemată Ambulanța

Sorinei Pintea i s-a făcut rău în arestul Poliției Capitalei. Un echipaj de la ambulanța București a fost trimis acolo pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

UPDATE: Sorina Pintea a trimis o scrisoare prin avocați în care spune că starea de sănătate i s-a înrăutățit și că cere transportul la Spitalul Sfânta Maria, sub pază, pentru efectuarea de analize.

Ministrul a subliniat că suferă de o boală autoimună care necesită un tratament special. Sorina Pintea relatează că se cofruntă cu parestezii faciale și la nivelul membrelor, stări de vomă și senzație de apăsare la nivelul esofagului. 

Știrea inițială

La Arestul Central a fost trimisă o ambulanţă deoarece Sorina Pintea nu-şi mai simţea partea dreapta a corpului.

Medicii au efectuat mai multe investigații medicale printre care și un EKG. Conducerea Arestului a stabilit că Sorina Pintea nu va fi mutată, deocamdată, la un spital.

Avocații Sorinei Pintea au făcut o solicitare către Arestul Central să fie mutată într-un spital pentru analize și teste amănunțite pentru că, spun ei, boala de care suferă fostul ministru al Sănătății poate avansa și se poate ajunge chiar la deces.

Sorina Pintea a primit prima vizită în arest, pe soțul ei.

Mai multe articole despre:
sorina pintea