MENIU

Sorin Grindeanu, ATAC la USR-PLUS: Ați fost complicii lui Florin Cîțu, nu victimele lui! Ați vrea să dați DELETE anului de la Guvern

Sorin Grindeanu, deputat PSD, prim-vicepreședinte PSD

Sorin Grindeanu a lansat, marți, un atac devastator la adresa USR-PLUS, foștii parteneri de guvernare alături de PNL și Florin Cîțu, înainte de votul pentru demiterea Executivului prin moțiune de cenzură.

„Trebuie să vă recunoașteți public contributia majoră la dezastrul acestei guvernări. Să vă asumati raspunderea si sa votati motiunea de cenzura a PSD”, le-a transmis deputatul Sorin Grindeanu, prim-videpreședinte PSD, parlamentarilor de la USR-PLUS.

„Motiunea nu e numai despre Citu, desi stiu toti românii : ați vrea să dați DELETE anului în care ați fost la guvern. Moțiunea este și despre voi, cei de la USR-PLUS. Stiu toti românii despre eșecul vostru, despre reformele promise în Opoziție. De care s-a cam ales praful când ati urcat treptele Palatului Victoria. Mai țineti minte cum promiteați soluții miraculoase pentru orice? V-ati cocotat pe așteptările românilor, dar ați uitat sa va dati jos de pe Facebook.

Că antreprenorii din această țară tara nu au nevoie de lozinci, ci de actiuni concrete. Sau ati crezut ca antreprenorii ar putea plati salariile și furnizorii din postările dlui ministru Năsui?

Ați venit la Putere promițând reforme majore în Sănătate și eficienta în lupta cu pandemie dar v-ati purtat cu bolnavii cronici ca si cand nu ar exista si pe multi i-ați condamnat la moarte.
Ministrul Vlad Voiculescu a avut ca prioritate mai degrabă privatizarea sistemului sanitar decât sănătatea românilor. Se vede dezastrul lasat, nicio masura nu a fost luata ca sa nu mai moara arși in spitale.

Recunoasteti ca ati fost complicii lui Florin Cîțu, nu victimele lui. Recunoașteti că, desi ati avut puterea de a schimba in mai bine, competentele și profesionalilsmul dvs au fost folosite doar în lupta pentru ciolan.

Ati promis ca construiti autostrazi intr-un ritm nemaivazut. Realitatea e cu totul alta: 35 de km, dle Drula, iar succesul adminsitratiei locale USR e imaginea sobolanilor dansand pe mormane de gunoaie marca Clotilde Armand. Un eșec epic, cum ar spune fostul dvs șef Dan Barna. Recunoașteti că reforma nu se poate face cu ranga”, a susținut Sorin Grindeanu, în discursul de la tribuna Parlamentului, înainte de votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu.