MENIU

Sorin Cîmpeanu: Școlile private pot face cursuri online în timpul vacanței de la școlile de stat

Ministrul Educației - Sorin Câmpeanu

Ministrul Educației - Sorin Cîmpeanu spune că școlile private pot face școală online în timpul vacanței din toate școlile, grădinițele și liceele de stat, în perioada 25 octombrie – 5 noiembrie.

Întrebat dacă unitățile de învățământ privat, în vacanța prevăzută doar la stat prin ordinul de ministru semnat vineri seara, pot face lecții online cu elevii și nu trebuie să-și ia neapărat vacanță, ministrul Sorin Cîmpeanu a declarat că „din perspectiva reglementării Articolului 8 din Hotărârea CNSU nr. 91, se suspendă activitatea cu prezență fizică. Iar asta poate conduce, conform CNSU, fie la vacanță, fie la învățământ online. Articolul 8 nu intră sub incidența Ministerului Educației, este reglementat de CNSU”, notează Edupedu.ro.

Ministrul Educaţiei - Sorin Cîmpeanu a semnat, vineri, ordinul prin care preşcolarii şi elevii din învăţământul primar, gimnazial, liceal, profesional şi postliceal de stat vor fi în vacanţă în perioada 25 octombrie - 5 noiembrie.

Sorin Cîmpeanu a semnat un ordin prin care doar școlile de stat intră în vacanță - Creşele sunt singurele care vor rămâne deschise

Mai multe articole despre:
sorin cimpeanu ore scoala cursuri online vacanta ordin