MENIU

Șoricel filmat în timp ce făcea ordine în magazia unui bărbat în fiecare noapte. Video cu animalul harnic care a impresionat internetul

Șoricel filmat în timp ce făcea ordine în magazia unui bărbat în fiecare noapte. Foto: BBC

Când credeam că șoareci cu simț de răspundere există doar în desenele animate, apare o poveste uluitoare despre un șoricel plin de energie și harnic.  Filmarea cu micul animal în timp ce făcea ordine în magazia unui bărbat în fiecare noapte a devenit virală în Marea Britanie și nu numai.

Eroul nostru neașteptat nu pierde timpul în zadar, și impresionează  Marea Britanie cu abilitățile sale surprinzătoare. Poștașul pensionar Rodney Holbrook, cunoscut și ca pasionat fotograf de animale sălbatice, a reușit să captureze această scenă incredibilă în stilul animației "Ratatouille".

Bărbatul, în vârstă de 75 de ani, a montat o cameră de vedere cu infraroșu pe masa de lucru, după ce a descoperit în mod regulat că lucrurile din noaptea precedentă erau aranjate în mod misterios.

„La început am observat că o parte din mâncarea pe care o puneam pentru păsări ajungea în niște pantofi vechi pe care îi depozitam în magazie", a spus el.

Imaginile surprinse de cameră l-au ajutat să identifice făptașul: un șoricel.

Micul animal culegea clești de rufe, dopuri de plută, piulițe și șuruburi. Ritualul de curățenie s-a dovedit a fi unul bine pus la punct și îndeplinit cu simț de răspundere timp de două luni.

De pe câmp, în inimile internauților: cum a cucerit un tânăr tractorist internetul cu talentul său

„Este cu adevărat incredibil că le pune pe toate înapoi în cutie, cred că este posibil să-i facă plăcere", a mai spus bărbatul, potrivit BBC News.

Rodney Holbrook, care crede că rozătorul folosea obiectele pentru a ascunde nuci, l-a poreclit  „șoarecele galez ordonat".

„A fost un fel de experiment, de fapt, am adăugat diferite lucruri pe birou pentru a vedea dacă le poate ridica", a declarat dl Holbrook.

Detalii bombă din dosarul de ultraj al fostului ginere al lui Becali. „Nu știți cu cine v-ați pus! Un trabuc d-ăsta costă cât unul dintre voi”

Iar experimentul a reușit în proporție de 99%.

Nu este prima dată când dă peste un șoricel organizat.

Când locuia în Bristol, în 2019, prietenul său i-a cerut ajutorul pentru a filma un șoarece care îi ținea în ordine magazia.

„Acel singur videoclip a devenit viral și a ajuns la oameni din întreaga lume (...). Nu-mi vine să cred că aici, în Builth Wells, ni s-a întâmplat același lucru ani mai târziu", a mai spus bărbatul.

Metoda incredibilă prin care hoții au furat un seif dintr-un apartament. Cum l-au păcălit pe proprietar să părăsească locuința

Mai multe articole despre:
soricel magazie rozator animale salbatice fotograf