MENIU

Zdrobitor! Poliția locală(fosta poliție comunitară), pusă la zid! Mulți nu pricep rolul ei

Rezultate zdrobitoare la un sondaj realizat de realitatea.net, cu întrebarea "Sunteti multumiti de activitatea politiei locale?". Detaliile, mai jos.

După ce în spațiul public a apărut o filmare revoltătoare, în care se vede cum un polițist local îi aplică o lovitură unui tânăr, incident petrecut în Parcul Alexandru Ioan Cuza (cunoscut sub numele Parcul IOR) din București, realitatea.net a lansat o amplă dezbatere, plus un sondaj, întrebarea fiind "Sunteti multumiti de activitatea politiei locale?". Iar rezultatele sondajului sunt zdrobitoare.

După două ore de la publicarea sondajului pe pagina de Facebook Realitatea, nu mai puțin de 95 la sută dintre cei aproape 500 de oameni care au votat au răspuns că "NU", adică nu sunt mulțumiți de activitatea poliției locale. Doar 5 la sută, adică 25 de persoane, au răspuns că DA", adică sunt mulțumiți. Se poate vota în continuare, aici!

Interesant este faptul că lumea nu înțelege rolul Poliției Locale și se fac și confuzii. CITEȘTE AICI LĂMURIRILE OFERITE DE REALITATEA.NET!

Redăm mai jos doar câteva dintre mesajele cititorilor: 

Uca Ralungu: "Se vede ca nu sunt parinti. Si fac abuz de functie. Cred ca au prea multe atributii pentru studiile pe care le au. Totusi, cine este Politia locala si cum s-a format, din ce categorii de oamenii (studii)?".

Mirela Voicu: "Consumatori de bani publici. Am apelat de mai multe ori la ajutorul lor, pentru probleme diferite. NICIODATA nu au ajutat la rezolvarea problemelor"

Ileana NAstase: "Este un inceput de instaurare a terorii asupra populatiei si au inceput cu copiii, pentru ca sunt cei mai slabi. Nu exista in Romania inchisoare pentru copii, dar nu ma mira sa inventeze ei una, in care sa aresteze tot ce misca incepand cu varsta de 6 luni"

Daniel Bucur: "Chiar nu inteleg rostul politiei comunitare, bani aruncati de pomana de primarii, pai ce, suntem dupa razboi sau in zona de razboi si avem atentate teroriste sa intarim paza? Asta pe langa politie si jandarmerie? Niste trantori care nu au ce face si care consuma resurse importante aiurea!"

CITEȘTE AICI TOATE MESAJELE ȘI LASĂ ȘI TU UNUL!

 

 

.