MENIU

Solicitare BOMBĂ adresată lui Igor Dodon de către Cristian Rizea, unul dintre liderii Partidului Politic „NOI” - Ce îi cere fostul deputat român

Cristian Rizea

Solicitare BOMBĂ adresată de Cristian Rizea lui Igor Dodon: fostul deputat român îi cere fostului președinte al Republicii Moldova să facă publică „lista tuturor infractorilor internaționali” cărora le-a acordat cetățenia moldovenească.

,,Îi solicit lui Igor Dodon să facă publice în fața alegătorilor numele cetățenilor străini care au primit cetățenia moldovenească prin așa zisul program de investiții inventat de Plahotniuc!
Surse din interiorul serviciilor secrete mi-au confirmat că în această listă ținută la secret de Dodon și Plahotniuc sunt mai multe persoane aflate în căutare internațională pentru trafic de droguri sau acțiuni de criminalitate economică!
În premieră vă pot spune că pe această listă se află și Vasil Bojkov, căutat în Bulgaria pentru extorcare de fonduri și fraudă fiscală, refugiat în prezent la Dubai și căruia Plahotniuc i-a făcut cadou Loteria Moldovei cât și pachetul majoritar de la banca Moldindconbank prin fondul de investiții ,,Doverie Invest"!
Vasil Bojkov este și proprietarul yachtului pe care s-au întâlnit în septembrie 2020 Igor Dodon și Vlad Plahotniuc în peninsula Halkidiki din Grecia!
Igor Dodon, dacă mai ai măcar un minim de respect pentru cetățenii Republicii Moldova, aștept să faci publică lista tuturor infractorilor internaționali cărora, prin semnatura ta, le-ai acordat cetățenia moldovenească”, a declarat Cristian Rizea.

Mai multe articole despre:
cristian rizea igor dodon