MENIU

UPDATE: Oficial - De ce a murit bărbatul aruncat din maşină, pe o stradă din Pitești VIDEO)

Tânarul al carui cadavru a fost descoperit duminică, pe o stradă din Pitești, după ce a fost aruncat dintr-o mașină, a murit din cauza asfixie prin edem pulmonar. Unul dintre cei care l-au abandonat va fi cercetat în libertate pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. 

Potrivit sursa ta, cauza morții bărbatului de 28 de ani a fost stabilită de medicii legiști, în urma necropsiei. Ei au stabilit că plămânii victimei s-au blocat, fiind imposibilă respirația. Rămane însă ca rezultatul examenului toxicologic să stabilească dacă acest lucru are legătura un un posibil consum excesiv de droguri.

Pe de altă parte, șoferul autoturismului din care a fost abandonat tânărul a fost audiat și va fi cercetat în libertate pentru că nu i-a acordat ajutor și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 luni la un an  sau amendă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă au fost comise şi alte infracţiuni, anuntă jurnaluldearges.ro

Alte trei persoane vor fi duse la audieri în cursul zilei de luni. Anchetatorii n-au stabilit, încă, din ce cauză a murit bărbatul de 28 de ani.

Tânărul (foto) fusese reţinut în martie 2017 pentru 30 de zile, alături de alte 23 de persoane, pentru trafic de droguri, fiind ulterior cercetat sub control judiciar.

sUrsă video: Jandarmeria română

Mai multe articole despre:
mort aruncat din maşină