MENIU

Șofer STB, plouat la volan în timp ce transporta oameni. VIDEO care arată starea jalnică a transportului în comun bucureștean

Șoferul STB care a filmat cum plouă înăuntrul autobuzului. Foto: Facebook

Imagini halucinante filmate de un șofer STB în timpul furtunii din Capitală. Ud și nervos, șoferul le-a arătat oamenilor de pe rețelele de socializare cum conduce un autobuz plin cu oameni în timp ce îl plouă în cabină.

Scaunul și hainele șoferului STB sunt ude, iar din spate se vede cum apa se prelinge din plafonul autovehiculului pentru transport public în comun.

„Dragilor, uitați-vă și voi cum se lucrează la STB. Te plouă în cap, uitați-vă. M-am udat tot. Plouă în mașina asta ca dracu. M-am udat tot. Și scaun, și tot. Frumoasă viața la STB, plouă ca-n gară. Păi nu lucrăm în conduții bune? Uitați ce frumos e. M-am făcut varză, să fac accident. Asta e fix bătaie de joc. Dacă știam îmi luam dracului umbrela de acasă, îmi puneam umbrela în cap” a spus, supărat, șoferul STB.

Un șofer STB încerca să ademenească minore în cabina sa, în timpul cursei! Bărbatul se uita la filme porno, la volan - Anchetă uriașă

 

Mai multe articole despre:
stb sofer stb autobuz autobuz stb ploaie