MENIU

Șofer inconștient. Nu avea permis, a fugit de la locul faptei, iar mașina era cu numere false

Foto arhivă

Un șofer de 32 de ani a fugit de la locul acceindetului, după ce a lovit o altă mașină, iar de acolo a ricoșat într-un cap de pod. Acesta nu avea permis de conducere , iar mașina era cu numere false de înmatriculare. 

„Şoferul unui autoturism condus pe DN 14, pe raza localităţii Brateiu, având direcţia de deplasare Mediaş - Sighişoara, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a lovit un autoturism parcat pe marginea drumului, după care a ricoşat într-un cap de pod. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri, o femeie în vârstă de 28 de ani, din Mediaş, respectiv un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Şaroş pe Târnave. Imediat după producerea evenimentului, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit. Acesta a fost identificat de către poliţiştii rutieri medieşeni care au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Valchid, care nu deţine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule”, se precizează în informarea transmisă de către reprezentanţii IPJ Sibiu.

Totodată, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus nu este înmatriculat sau înregistrat, numărul de înmatriculare aplicat pe maşină fiind unul fals.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Municipiului Mediaş - Biroul Rutier, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş.

Mai multe articole despre: