MENIU

Şofer din Alba REŢINUT după ce a lovit trei pietoni cu maşina intenţionat. Motivul e ireal!

Un bărbat a fost reținut, azi, după ce a lovit intenționat cu mașina trei pietoni care mergeau pe marginea drumului, într-o comună din Munții Apuseni. Cele trei persoane, cu care șoferul se certase anterior, au ajuns la spital, transmite agenția Mediafax.

Reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au declarat, azi că un șofer a intrat intenționat cu mașina în trei pietoni, cu care se certase anterior.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, șoferul, Pădurean Nicolae, a fost reținut, marți, pentru pentru tentativă de omor calificat.

”Inculpatul, în data de 27 august, conducând un autoturism proprietate personală pe o stradă din comuna Horea, județul Alba, pe fondul unui conflict spontan anterior și în mod intenționat, a lovit cu autovehiculul persoanele vătămate M.I., M.I.C. și M.I., care se deplasau pe stradă, pe partea stângă în direcția lor de mers, după care a părăsit locul accidentului și a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale organelor de Poliție alertate între timp despre acest eveniment”, se arată în comunicat.

Victimele au suferit multiple leziuni care au necesitat spitalizarea acestora.

Tot marți, Nicolae Pădurean va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Mai multe articole despre:
0 accident poliţie şofer rutieră