MENIU

Şofer beat, fara permis, oprit cu focuri de armă. A plecat din benzinărie fără să plătească

Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Galșa, județul Arad, beat și fără permis, a fost oprit de către polițiști cu focuri de armă în trafic, scrie realitateadearad.net

Incidentul a avut loc în cursul nopții de vineri către sâmbătă. Inițial, tânărul fusese dat în consemn dupăce a alimentat la o benzinărie de pe Calea Radnei și a plecat fără ca să plătească.

Mai multe echipaje de poliţişti au pornit în urmărirea mașinii, iar când au ajuns pe strada Cocorilor au fost nevoiți ca să tragă focuri de armă pentru a-l opri pe tânăr. Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu, când l-au legitimat au constatat că bărbatul nu are permis de conducere și avea o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult s-a constatat că înainte să intre în benzinăria, bărbatul oprit mașina și a dat numele de pe autoturism jos pentru a nu fi recunoscut.

Și celălalt bărbat care se afla în mașină în vârstă de 28 de ani, era băut, având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat și există suspiciunea că la un moment dat ar fi condus și acesta mașina.

Tânărul de 20 de ani care era la volan a fost reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie propus pentru arestare preventivă pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. Polițiștii spun că ar putea să fie adăugate și alte acuzații în urma cercetărilor care sunt în desfășurare.

Mai multe articole despre:
Arad focuri de armă benzinărie şofer beat oprit