MENIU

Socrul mare, nașul și bucătarul lui Simion, condamnați penal - Cad schelete din dulapul liderului AUR

Cad schelete din dulapul liderului AUR

Informații explozive ies la lumină, după scandalul foștilor membri AUR amenințați cu moartea de liderul formațiunii. Rudele lui Simion au dosare penale după ce au bătut violent chiar și polițiști. Socrul mare, unul dintre nașii liderului AUR, și bucătarul au fost, în trecut, condamnați penal de patru ori pentru mai multe infracțiuni, printre care furt calificat, lovire și conducere fără permis. Toți au scăpat pe rând de cazier, mai puțin tatăl lui Simion, care a fost condamnat definitiv în 2019 pentru ultraj. 

Milionarul Ștefan Voloșeniuc, unul dintre nașii liderului AUR a avut cazier penal până în 2020, atunci când și-a șters infracțiunile de conducere fără permis și fugă de la locul accidentului printr-o cerere de reabilitare judecătorească. Faptele au avut loc în 2001 și 2006, iar în solicitare, Voloșeniuc a menționat că de atunci nu a mai comis vreo infracțiune și că ”a muncit, câştigându-şi existenţa în mod cinstit, lucrând în Anglia”.

După ce a scăpat de cazier, milionarul a fost candidat la alegerile locale din partea Partidului Conservator din Marea Britanie.

Acum, Ștefan Voloșeniuc este patronul unei firme de servicii publice și de-a lungul anilor a strâns peste 30 de milioane de lire sterline din afaceri. Acesta, împreună cu soția sa, au format unul dintre cele zece cupluri de nași de la nunta lui George Simion.

Și tatăl liderului AUR, Constantin Simion, în vârstă de 61 de ani, este o persoană care a avut probleme cu legea. În urmă cu câțiva ani, a bătut cinci polițiști, la interval de câteva luni, iar totul a pornit de la faptul că nu i s-a oferit băuturi alcoolice. Acesta a fost condamnat definitiv, în 2019, de Curtea de Apel București, la o amendă penală de 5.290 de lei pentru ultraj.

Cel de al treilea vizat de problemele cu lege a fost bucătarul de la nunta lui Simion. În 2005, bărbatul a fost extrădat din Austria ca să ispășească o pedeapsă cu închisoarea pentru furt calificat, iar în 2015 a fost condamnat, din nou, pentru lovirea unei femei. În 2021, și acesta a depus cerere de reabilitare, de asemenea admisă de judecători. 

Mai multe articole despre:
simion nasi nunta condamnati