MENIU

REVOLTĂTOR! Elevă de 12 ani, bătută de un coleg în microbuzul şcolii! "Mai dă-i, mai dă-i!" (VIDEO)

Scene absolut şocante şi revoltătoare într-un microbuz şcolar din judeţul Buzău. O elevă de 12 ani a fost bătută crunt de un coleg sub ochii celorlaţi copii care-l încurajau şi filmau. Fata a rămas întinsă pe podea şi a fost descoperită de şoferul care şi-a dat seama ce s-a întâmplat. Cazul a ajuns în atenţia poliţiei după ce unul dintre colegii fetei agresate le-a trimis filmarea părinţilor acesteia.  

Anchetă a poliției la Școala din Fundeni-Zărnești, județul Buzău, după ce o elevă de 12 ani a fost bătută crunt de un băiat, chiar în microbuzul școlar, care se deplasa către domiciliile copiilor, scrie stiridebuzău.ro.

Pe înregistrare se vede cum o elevă este lovită cu pumnii de un băiat, apoi trântită la podea, în uralele colegilor. În tot acest timp, şoferul pare să ignore sau să nu-şi dea seama ce se întâmplă.

ATENŢIE!! Imagini cu impact emoţional EXTREM DE PUTERNIC! 

Când a ajuns acasă, fata le-a povestit părinților că a fost lovită la față și în burtă de un coleg care se pare că ar mai fi bătut-o de câteva ori, tot în microbuzul școlar.

Luni, părinții fetei bătute în microbuz au mers cu poliția la școală, unde se pare că problema era cunoscută, pentru că băiatul respectiv nu era la prima agresiune. Chiar directorul școlii a recunoscut acest lucru, dar a precizat că nu a putut interveni decât prin scăderea notei la purtare.

”Am auzit că a fost o încercare să agreseze eleva respectivă. După ce am aflat, au fost înștiințați inclusiv părinții elevului bătăuș să vină la școală și să ia măsuri. Nu se pune problema exmatriculării, ci copilul trebuie să fie conștientizat că nu trebuie să facă aces lucru, ci trebuie să fie consiliat psihologic”, a declarat, pentru stireadebuzău.ro, Alexandru Constantin, directorul Școlii din Fundeni–Zărnești.

El a recunoscut că o problemă este şi faptul că în microbuzele şcolare nu sunt mereu însoțitori, așa cum cere legea, și de aceea a fost posibil un incident ca cel petrecut vinerea trecută.

Mai multe articole despre:
bătaie Buzău elevă şocant