MENIU

ȘOCANT! Prețuri crescute la pompă, în timp real, la câteva secunde (VIDEO)

Foto arhivă

A apărut o nouă înșelătorie la pompă. Realitatea PLUS vă prezintă în exclusivitate un material în care unul dintre colegii noștri a surprins momentul în care prețul se modifică fără ca vreo picătură de carburant să ajungă în rezervor.

Acesta a surprins o modificare de preț de aproape 40 de bani până să ajungă să plătească, însă în realitatea, ar putea fi vorba de mult mai mult. Modificare nu ar putea fi foarte costisitoare pentru clienți, însă patronii se bucură de aceste profituri din partea milioanelor șoferi. 

Așa ajung șoferii să plătească mai mult decât au în rezervorul mașinii. După ce și-a făcut plinul de motorină, prezentatorul Petre Fumuru de la Realitatea PLUS a văzut cum prețul crește în timp ce încă avea pompa în mână. Au fost adăugați 7 bani pentru 0,01 litri de motorină.

Fără să fie apăsată pompa, alimentarea continua în doar câteva secunde. Alți 14 bani au fost adăugați fără ca vreo picătură de carburant să ajungă în rezervor.

La final mai sunt adăugați 7 bani pentru 0,01 litri de motorină în plus care nu ajung în rezervor. Până să ajungă să plătească au fost adăugați cel puțin 36 de bani. La fel de bine ar putea fi adăugați acești „litri falși” și în timpul ce se alimentează, iar toți banii ajung în buzunarele proprietarilor de benzinării de la fiecare șofer în parte.