MENIU

Şocant! Presupusul ucigaş al tinerei din Botoşani plănuise să se sinucidă, a trimis şi mesaj

Tânărul de 16 ani care ar fi ucis-o pe Petronela Mihalachi, cu 30 de lovituri de cuţit, ar fi plănuit să se sinucidă şi chia ra postat un mesaj de adio. 

"Vă rog să mă iertați. Știu că v-am făcut mult rău. Dar cel mai mult ție, Mihaela (n.r. iubita lui). (...) Știu că familia a fost împotriva relației noastre, nu au înțeles că ne iubim cu adevărat. Și iubire, te rog să îți aduci aminte și să vii la mormântul meu. Vreau să fie înmormântat aici. În oraș, cât mai aproape de Mihaela,"este mesajul de pe FB, reprodus de botosaneanul.ro.

"Și iubire, îmi pare rău că te părăsesc acum, am să te aștept acolo sus, să fim mereu împreună. Să știi că te-am iubit și te iubesc. Mi-aș fi dorit enorm de mult să fii soția mea. Dar asta este și o să ne întâlnim din nou, în ceruri."

Şocant este finalul mesajului, în care tânărul de 16 ani, pasionat de fotografie, îşi învinuieşte sora petrnu situaţia în care a ajuns. "Singura persoană vinovată pentru fapta mea ești tu Bianca (n.r. sora lui). Pentru toate c...rile pe care mi le-ai făcut." a  încheiat tânărul. 

Mai multe articole despre:
crimă Botoşani înjunghiată