MENIU

ŞOCANT! O femeie şi-a ucis copilul de 3 ani! A crezut că este diavolul

ŞOCANT! O femeie şi-a ucis copilul de 3 ani! A crezut că este diavolul

O femeie în vârstă de 33 de ani din judeţul Dolj, asistent social, a fost reţinută după ce şi-a ucis copilul de 3 ani în somn, pentru că i s-a părut că e diavolul.    

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Magdalena Bădescu, a declarat că o femeie în vârstă de 33 de ani a fost reţinută după ce şi-a ucis copilul de trei ani, prin sugrumare, în somn.

„A avut, se pare, o depresie. Vom face o expertiză medico legală psihiatrică pentru a stabili dacă a avut discernământ. I s-a părut că este diavolul. Este reţinută. Urmează să se facă propunere de arestare preventivă”, a declarat Magdalena Bădescu.

Potrivit anchetatorilor, femeia de 33 de ani va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ când a comis fapta. Aceasta a povestit că și-a strâns copilul de gât, crezând că este un spirit malefic (diavolul n.r.). Femeia este angajată a Direcției pentru Protecția Copilului Dolj, din anul 2008, și se afla în concediu de creștere a copilului, de un an, mai având alți doi copii pe lângă cel căruia i-a luat viața.

Femeia în vârstă de 33 de ani este asistent social, iar potrivit unor surse locale ar fi soţia unui jandarm. 

Tribunalul Dolj va analiza marţi propunerea procurorilor privind măsura de arestare preventivă.

În urma expertizei psihiatrice, anchetatorii vor lua o decizie cu privire la încadrarea faptei.

Realitateadecraiova.net

Mai multe articole despre:
copil mamă Diavol copil ucis