MENIU

ŞOCANT - Mircea Badea a fost ameninţat cu puşcăria de un reprezentant al statului! De la ce a pornit

Reacţiile lui Mircea Badea faţă de motocicliştii care au organizat proteste în faţa studioului sau improvizat de la Antena 1 a generat şi reactia Narcisei Iorga, membră a Consiliului Naţional al Audiovizualului.

"Domnule Mircea Badea, nu e ok. Pentru astfel de gesturi si amenintari, inclusiv cu o arma alba, o persoana oarecare poate fi retinuta, chiar daca exista un singur martor. Dumneavoastra le-ati facut intr-o emisiune de televiziune. Aceste gesturi si amenintari nu sunt un pamflet!” a scris Narcisa Iorga. Ea a povestit un episod de acum cateva luni, cand Mircea Badea a venit la CNA alaturi de mai multi colegi si aobtinut prelungirea licentei de emisie a postului pentru inca noua ani. Unul din cele trei voturi impotriva I-au apartinut, a spus Narcisa Iorga.

"La CNA, ati fost insotit de multe vedete ale Antenei 3. Vor fi prezente si pe marginea ringului, sa va faca galerie atunci când va veti intâlni cu motociclistul? Adrian Ursu, de exemplu. Poate transmiteti si in direct evenimentul. Editie speciala, audienta maxima. Dumneavoastra sunteti realizator de televiziune si din aceasta postura ati adresat amenintari unei persoane, ati ridicat o bâta din iarba si v-ati indreptat catre sosea, ati aratat semne obscene ”de la masuta” si de pe trotuar. Vedeti de ce nu e ok, domnule Mircea Badea? Nu pentru asta elibereaza CNA licente audiovizuale. Ele sunt niste documente ale statului român fara de care dumneavoastra nu puteti sa faceti televiziune. Argumentul cu investitia privata nu tine. Nici cel cu telecomanda care te ajuta sa schimbi canalul. Aveti niste obligatii atunci când primiti licenta de la CNA, iar printre ele nu se regaseste bataia in ring a unui realizator tv cu un om de pe strada, care a fost mai intâi amenintat".

Sursa: cancan.ro