MENIU

Soarele intră în Balanță. Ce modificări majore apar în horoscopul tău

Soarele intră în Balanță

Pe 7 octombrie, Soarele va intra în Balanță, semnul de aer ce stăpânește echilibrul și dreptatea. Sub razele incandescente, puterea ascunsă a Balanței va fi revelată, radiind și către celelalte zodii.

Calmul, rațiunea clară și detașarea vor stăpâni zodiile preferate ale Soarelui, cum sunt Berbecul sau Leul. Pentru unele semne însă, ar putea apărea o exagerare în unele trăsături, precum tendințe obsesive, perfecționism nerealist sau rigiditate în decizii.

Haideți să descoperim împreună cum influențează trecerea Soarelui prin Balanță fiecare zodie!
Berbecul strălucește pe toate planurile

Pentru Berbec, tranziția solară prin Balanță aduce moderație, temperarea tendințelor impulsive și armonie interioară. Aceste atribute sunt bine-venite, pentru că diminuează unele aspecte negative, precum lipsa de măsură și reacțiile necontrolate, amplificând, în schimb, creativitatea și inspirația. Iată de ce acțiunile Berbecului în lunile următoare vor fi încununate de succese, atât pe plan personal, cât și profesional.
Taurul depășește obstacole

Pentru Taur, luna octombrie va aduce unele dificultăți legate de serviciu sau proiecte personale. Acest lucru este cauzat de exacerbarea unor aspecte juridice, specifice Balanței, sub influența razelor solare. Dar tot Soarele dă și forța cu care Taurul depășește toate obstacolele, pentru că luminează resursele profunde ale acestui semn de pământ.

Mai multe pe Diva Hair

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac