MENIU

Soțul ei a fost ucis. La cimitir, fiicele i-au spus un lucru straniu. A înghețat..

Soția unui polițist ucis la datorie a aflat o veste emoționantă în chiar ziua în mormântării acestuia. 

Ziua de 17 iulie 2016 a fost o zi groaznică pentru familia Gerald din Lousiana. Dechia Gerald a primit acel apel, frica tuturor soțiilor de ofițeri de poliție: soțul ei, Matthew, a fost omorât în timpul serviciului. A lăsat în urma sa nu doar pe Dechia, dar și cele 2 fetițe ale lor, scrie perfectmedia.info.

În ciuda durerii sale, ea știa că trebuie să mențină familia împreună pentru cei doi micuți. Dar mai târziu, la înmormântarea lui Matthew, fiica ei mai mare s-a întors la ea și i-a spus ceva straniu. Ea susținea că Dechia e gravidă. Văduva a considerat-o ca pe o fantezie copilărească, dar mai apoi și fiica cea mai tânără a venit la ea și i-a spus același lucru.

Doar ca să liniștească apele a decis să încerce un test de sarcină. Spre enorma ei surprindere rezultatul era pozitiv! Era la un termen atât de mic că nici nu a observat vreo schimbare.

9 luni mai târziu, Falyn Matthew Gerald, s-a născut sănătos și în siguranță. Dechia îl primea într-o lume susținută de prieteni și familie, fiecare împărtășind sentimentul că prin acest copil Matthew mai era cu ei.

Din ziua în care l-a pierdut, Dechia purta un lănțișor la gât cu inelul de cununie a lui Matthew. Spre uimirea tuturor, din primele sale momente Falyn s-a ghemuit pe pieptul maicii sale și s-a apucat de acel inel.

”Noi toți simțim prezența tatălui său” a spus soacra lui Dechia. ”Foarte dulce-amărui, mai mult decât aș putea exprima. Îmi atinge inima mai mult decât pot spune. E ca și cum ar fi cu noi pe deplin.”

3 copii reprezintă o mare provocare pentru noua mamă văduvă, dar ei sunt o frumoasă aducere-aminte a soțului ei. Colegii lui Matthew chiar l-au poreclit pe Falyn ”Butonel” în cinstea tatălui său, pe care-l chemau ”Buton”.

Ce mai face Dechia? Ea zice: ”Chiar îi simt prezența. Nu trebuie să-mi mai fac griji pentru unde este sau ce face la moment, căci este aici cu noi.”

Mai multe articole despre:
poliţist soţie înmormântare