MENIU

Sclave sexuale în secta "Cercul" din Mureș. Dezvăluiri șocante despre femeile lui Guru Sebi

Secta Cercul

Sclave sexuale în secta ”Cercul”, un subiect care a făcut vâlvă. Procurorii DIICOT – Serviciul teritorial Târgu Mureș au terminat cercetările în unul dintre cele mai ciudate dosare înregistrate în ultimii ani la această structură.

E vorba de dosarul din jurul grupului "Cercul", membrele acestei secte fiind supuse la niște umilințe și torturi psihice greu de descris.

Extraordinar - și totodată strigător la cer – este că majoritatea tinerelor devenite prizonierele bizarului "Guru" erau studente la Universitatea de Arte din Târgu Mureș. Sebi "Guru" le transformase în sclave sexuale.

Inițial, după un set de percheziții făcute la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut au fost reținuți Eusebiu Sebastian ”Guru” Apostolache, Papai Marta, Sinoai Ildiko și Birtalan Villo. De atunci Guru e în arest și măsura a fost prelungită și de cei care vor judeca fondul.

Femeile au fost trimise , la început, în arest la domiciliu, apoi puse sub control judiciar și acum sunt libere, scrie EVZ.ro.

În octombrie a fost adusă din Germania și Anna Nușa Kelemen. Ea este acuzată că, acum 8 ani, și-a adus fiica, pe Villo, în sectă. Fata avea atunci doar 11 ani.

Fata a fost eliberată cu ocazia perchezițiilor DIICOT de la sfârșitul luni septembrie 2016 la mai multe adrese din județul Mureș. Cea mai importantă descindere a fost la o casă din comuna Eremitu, locul fiind numit de cei din sectă ”Casa Sfântă”.

Mărturia fetei face referire la mai multe personaje și evenimente din viața comunității din jurul lui Apostolache. Acesta, în vârstă de 60 de ani, este un coregraf ajuns ”maestru spiritual” pentru un grup de admiratoare din Târgu Mureș. Principala sa colaboratoare pare a fi o angajată a Universității de Arte, Nușa Kelemen. Aceasta și-a dat fiica pe mâna maestrului acum 8 ani, când fata, Villo, avea 11 ani. Acum și Villo e cercetată, ea ajutând la racolarea altor tinere. Fetele racolate erau studente la Universitatea citată.

Casa din Eremitu e a părinților altei membre a grupării, Sinoai Ildiko. Ea era un fel de ”administrator” al grupului, dispunând de banii strânși din ce primeau fetele de la părinți sau de banii câștigați prin alte activități.

O altă apropiată a lui Apostolache este Papai Marta. Se pare că ea este cea mai veche ”ucenică” a lui. În dosar apare și o ”filieră” austriacă, reprezentată printr-o vieneză. Apostolache a lucrat o perioadă la un teatru din Viena.

Mărturie din dosar: ”Guru” făcea soarele să răsară. Tot cu această ocazie Sebi mi-a spus că trupul lui este un ,,recipient’’ vizitat periodic de ,,entități superioare’’, pe nume CEHOVI și chiar și de spiritul lui Isus Cristos. Acest lucru mi l-a spus șoptit la ureche, motivând că în permanență este urmărit de alte entități negative.

Mai multe articole despre:
sclave sexuale secta cercul