MENIU

Situaţie disperată în Bistriţa! Un bărbat a dispărut fără urmă de trei luni

Un bărbat de 41 de ani din Bistriţa este căutat de rudele sale, după ce a dispărut fără urmă acum trei luni.

Moldovan Nelu-Daniel a plecat în Cheia să muncească la sfârşitul lui iulie, şi nu a mai dat niciun semn familiei de când a călcat în autocarul care urma să-l ducă spre această țară. Bărbatul este deja dat în urmărire națională și internațională.

După ce a muncit mai bine de 15 ani în comuna Leoni şi a fost dat afară, bărbatul a primit o ofertă de muncă la o fabrică din Cehia, scrie site-ul Bistriţeanul.ro.

Bărbatul nu a lăsat o adresa la care poate fi găsit în Cehia, iar la numărul de telefon pe care-l are nu răspunde nimeni. Potrivit apropiaților, bărbatul avea o sumă mică de bani asupra sa.

„El este fratele meu. Numele său este Moldovan Nelu Daniel și are 41 de ani. E plecat de trei luni în Cehia și din momentul în care a plecat nu mai știu nimic de el. Pur și simplu a dispărut. Sunt disperată”, este mesajul trimis de sora bărbatului, Claudia Ghemant.

La începutul acestei luni familia bărbatului a apelat și la Inspectoratul de Poliție Județean care l-a dat în urmărire națională și internațională.

„În data de 4 octombrie a fost sesizată dispariția unui bărbat de 41 de ani. Acesta a fost dat în urmărire națională și internațională. Există date că acesta ar fi ajuns în Cehia”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cine poate oferi informații despre Moldovan Nelu Daniel este rugat să se adreseze Inspectoratului de Poliție Județean sau să o contacteze pe sora acestuia la numărul de telefon: 0754555781.