MENIU

UPDATE. Ce drumuri mai sunt ÎNCHISE la această oră. Atenţionare pentru A1

Harta drumurilor închise și cu circulație îngreunată

Traficul rutier a fost reluat luni dimineaţă pe A2, pe tronsonul Lehliu - Gară –Constanţa. Totuşi, patru segmente de drumuri naţionale mai sunt închise din cauza zăpezii şi a viscolului.

UPDATE ora 18.15: Poliţia sfătuiește conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule și să nu se angajeze în depăşiri riscante, întrucât pe tronsonul kilometric 11 – 60, se semnalează ceață vizibilitate sub 100 de metri, iar carosabilul uscat alternează cu cel umed.

UPDATE, ora 11,30. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că pe autostrada A4, Ovidiu - Constanța, traficul se desfășoară controlat, in coloană, sub supravegherea Poliției Rutiere.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 09.45 traficul rutier a fost reluat, pe tronsonul Lehliu - Gară –Constanţa al autostrăzii Soarelui. Se circulă în condiţii de iarnă iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfăşura sub supravegherea unui echipaj de poliţie rutieră.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că a fost deschis traficul rutier pe următoarele sectoare de drum național;

  • DN 15D, cuprins între localitățile Piatra Neamț – Roman;
  • DN 22D, Horia – Ciucurova;
  • DN 3C, Constanța – Ovidiu.

Astfel, în prezent sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi cu circulația închisă din cauza vremii nefavorabile sunt:

A4, Ovidiu (CT) - Constanța (CT);

DN 3, Ostrov (CT) - Basarabi (CT).

De asemenea, a fost ridicată restricția de tonaj de 7,5 tone instituită pe următoarele sectoare: DN 54, Vlădila — Corabia și DN 28A, Târgul Frumos — Moțca, în timp ce au fost menținute restricțiile de tonaj pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 22C, Cernavodă — Basarabi și DN 3, Basarabi — Constanța.

Potrivit CNAIR, în ultimele ore, pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi s-a acționat cu 1.185 de autoutilaje, s-au răspândit 7.232 de tone de material antiderapant și 32,95 tone clorură de calciu.

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a estimat, duminică seara, la sediul instituției, că în cursul dimineții de luni va fi deschisă circulația pe autostrăzile A2 și A4, precizând că există deja alternativă spre București pe ruta Cernavodă - Fetești - Lehliu - DN2.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, din cauza zăpezii şi a viscolului, sunt închise următoarele artere rutiere;

A4 Ovidiu - Agigea;

JUDEŢUL CONSTANŢA:

  • DN 3 Ostrov - Basarabi;

 Drumuri cu restricţie de tonaj:

 JUDEŢUL CONSTANŢA:

 DN 3 Basarabi - Constanţa (7,5 tone);

  • DN 22C Cernavodă - Basarabi (7,5 tone);
Mai multe articole despre:
drumuri închise situația drumurilor