MENIU

SINUCIDERE CUTREMURĂTOARE. Un şef de post din Teleorman s-a împuşcat cu arma din dotare

Sinucidere şocantă în Teleorman

Şeful postului de poliţie din Drăgăneştii de Vede (judeţul Teleorman) s-a împuşcat în cap joi cu arma din dotare, datele preliminare indicând faptul că este vorba de o sinucidere.

"În cursul acestei zile Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a fost sesizat cu privire la faptul că un poliţist din cadrul postului Drăgăneşti de Vede a decedat în condiţii suspecte. În cauză se efectuează cercetări", a declarat Traian Nedelcuţă, procuror criminalist, pentru Agerpres.

Agent şef principal Pleşa Dorinel, în vârstă de 52 de ani, era un poliţist exemplar şi activa de mai mulţi ani în acest domeniu

"Poliţistul era încadrat în Ministerul Afacerilor Interne din 1983, fiind cunoscut ca un poliţist care în decursul activităţii a obţinut calificativele foarte bine, nefiind sancţionat niciodată în decursul carierei. Cu un comportament integru în societate, poliţistul îndeplinea funcţia de şef de post de poliţie de mai mulţi ani. Din punct de vedere psihologic, periodic, a fost testat. Nu au fost constatate probleme psihologice. În anul 2014 a fost testat pentru conducerea autospecialelor MAI privind avizul de apt pentru conducerea auto", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Sandu Voicu.