MENIU

SINISTRU! Acest autostopist a fost evitat de toată lumea. Motivul este INEXPLICABIL

Parcă inspirată din filmele horror, mai mulți șoferi care călătoreau pe o autostradă din California au fost martorii unei scene care i-a marcat pe viață. Un individ îmbrăcat în clovn și înarmat cu o macetă făcea autostopul, dar nu s-a încumetat nimeni să oprească și să-l ia cu mașina. 

Săptămâna trecută, o echipă de polițiști înarmați a sosit la fața locului, găsind un bărbat care făcea autostopul. Acesta ținea în mână o macetă ce părea să aibă urme de sânge.

Larry Allen Tovey, în vârstă de 61 de ani, a fost încătușat, dus la secție, anchetat, iar apoi eliberat.

„Nu a fost acuzat de nimic, pentru că nu există nicio victimă care să fi fost amenințată cu maceta”, relatează un comunicat al departamentului de poliție, postat pe contul de Facebook. De asemenea, se menționează că „sângele” este, de fapt, vopsea roșie.

Maceta este considerată o unealtă, nu o armă, așadar, practic, nu este ilegal să deții așa ceva în public, în afara cazului în care ea este folosită în acțiuni violente.

Individului i s-a făcut și o evaluare psihologică, însă a trecut-o cu brio, așa că nu a fost nici internat la spitalul de psihiatrie. Un utilizator i-a întrebat pe polițiști ce căuta clovnul pe șosea, de fapt.

Răspunsul autorităților a fost pe măsură:

„Același lucru ne-am dori și noi să știm. Din punctul nostru de vedere, stătea și se uita la trafic.”