MENIU

Singura zodie care nu știe să piardă. Nativul ăsta adoră să aibă ultimul cuvânt

Pentru nativii din Fecioară o luptă pierdută reprezintă un real coșmar. Firi analitice, extrem de competitive și în aceeași măsură combative, dacă au de pus în practică un plan, acesta este nu doar foarte atent realizat, dar vine cu îmbunătățiri pe măsură ce este aplicat. 

Minuțiozitatea care o caracterizează pe Fecioară o face să pună pe masă un proiect gândit în detaliu, cu obiective precise și care implică o adevărată desfășurare de forțe. Tocmai de aceea nu concepe să nu câștige.

Dar în ciuda creditelor pe care și le aduce, jocul ei nu este nici pe departe perfect. Vrea să-l îmbunătățească în permanență, iar asta îi slăbește atenția, făcând-o să piardă cu propriile-i arme.

Înfrângerea o înnebunește pe Fecioară, tocmai prin prisma eforturilor uriașe depuse și a pasiunii care o ”mână” în luptă.

Nu suportă să nu aibă ultimul cuvânt de spus și își susține teoria cu toate armele posibile. Dacă totuși simte că nu are dreptate, încearcă să se lege de chichițe astfel încât să deturneze atenția de la problema reală. Dacă nu reușește nici de data acesta să câștige, nu uită și nu iartă și, cum își prinde adversarul pe picior greșit, imediat îl taxează.

sursa: unica.ro