MENIU

Simţea cum e luată din pat. Credea că e tatăl ei. Când a deschis ochii, a ţipat ca din gură de şarpe

Simţea cum e luată din pat. Credea că e tatăl ei. Când a deschis ochii, a ţipat ca din gură de şarpe

Povestea unei copile de 6 ani a stârnit panică şi revoltă în rândul unei comunităţi din Australia.

Autorităţile din Australia sunt în stare de alertă după ce o fetiţă de numai 6 ani a fost la un pas să fie răpită de un bărbat, în timp ce dormea în pătuţul ei.

Micuţa a povestit poliţiştilor că s-a trezit în jurul orei 5 dimineaţa, simţind cum cineva o ia în braţe din pat. Iniţial, copila a crezut că este tatăl său. Somnoroasă, micuţa a deschis ochii şi a vrut să-i spună "bună dimineaţa!". Atunci a văzut că cel care o căra pe braţe pe scări nu era tatăl său, ci un străin! În acel moment, cuprins de panică, bărbatul i-a pus degetul la gură şi i-a spus să nu scoată o vorbă.

Speriată, fetiţa a a început să ţipe ca din gură de şarpe şi să se zbată în braţele străinului. Furios, bărbatul a strâns-o şi mai tare şi a lovit-o.

Din fericire, ţipetele copilei l-au trezit imediat pe tatăl său, care a ţâşnit pe scări, după agresor. Când şi-a dat seama de pericol, acesta a aruncat fetiţa la podea şi a ieşit în viteză din casă, reuşind să se facă nevăzut.

La câteva ore de la incident, după ce au anunţat Poliţia, părinţii copilei au făcut publică întâmplarea pe reţelele de socializare, în speranţa că, astfel, vor trage un semnal de alarmă asupra pericolelor la care sunt supuşi copiii lăsaţi nesupravegheaţi.

Mai multe articole despre:
copil răpit poveşti de viaţă