MENIU

Adversara Simonei Halep în finala de la Roma, mesaj provocator înainte de meci

<p>Simona Halep</p>

Simona Halep - Elina Svitolina reeditează finala de anul trecut de la Roma, când Svitolina s-a impus în două seturi. Ultimele două meciuri dintre Halep și Svitolina au fost câștigate de ucrainiancă, unul dintre cele chiar cu 6-1, 6-1, la Toronto.

Simona Halep - Elina Svitolina, meci revanșă după victoria categorică a ucrainiancei de anul trecut. Svitolina a lansat un avertisment înainte de meci:

"Este cu siguranţă diferit faţă de anul trecut. Anul trecut câştigam încredere şi experienţă, dar acum ştiu că este parte din jocul meu, parte din mine. Mă gândesc că sunt bună şi că merit să fiu aici. Ştiu că mai am un meci, dar voi da tot ce am mai bun în confruntarea de duminică.

Lovesc puternic, sunt puternică din punct de vedere fizic. Servesc mai bine decât anul trecut. Sunt o jucătoare mult mai completă faţă de anul trecut!", a spus Svitolina la conferinţa de presă de ieri.

De partea cealaltă, Simona Halep a spus că vrea să joace agresiv cu Svitolina:

"Și mâine trebuie să joc agresiv. Este o adversară foarte dură, dar trebuie să dau tot ce am mai bun și să câștig meciul. Voi fi agresivă, îmi voi face jocul și vom vedea ce va ieși", a spus Simona Halep.

"Sunt încrezătoare că pot juca un tenis foarte bun acum. Îmi face plăcere să vin la Roma, e mereu plăcut să mă întorc aici pentru că e primul turneu mare la care am avut un rezultat bun, în 2013. Așa că îmi face foarte mare plăcere să joc aici", a adăugat numărul 1 WTA, potrivit digisport.

Simona Halep și Svitolina s-au întâlnit de şase ori până acum, iar scorul este egal, 3-3. Simona Halep o va întâlni în finala de la Roma pe Elina Svitolin, duminică, de la ora 14:00.

 De ce a fost HUIDUITĂ Simona Halep în meciul cu Maria Şarapova

Simona Halep a avut momente tensionate în turneul de la Roma. Românca s-a enervat în meciul cu Şarapova, iar fanii au început să huiduie.

Meciul dintre Simona Halep şi Maria Şarapova a debutat cu foarte multe break-uri, dar şi cu un moment tensionat petrecut în primul set. La 4-3 pentru rusoaică, pe serviciul Simonei, arbitrul a fost tras la răspundere.

Halep se pregătea pentru al doilea serviciu, mingea a căzut în terenul rusoaicei, dar arbitrul a cerut rejucarea. Motivul: fanii ar fi strigat din tribună, iar Şarapova a ridicat mâna pentru a opri serviciul adversarei, scrie Mediafax.


Mai multe articole despre:
Simona Halep elena svitolina