MENIU

Simona Halep: „Mă bucur că patinoarul de la Otopeni se redeschide"

Patinoarul Tiriac Telekom Arena se redeschide

Simona Halep s-a declarat bucuroasă de redeschiderea patinoarului de la Otopeni după ce omul de afaceri Ion Țiriac, cel care l-a finanțat, a anunțat că îl demolează dacă va fi construită calea ferată care urmează să lege Gara de Nord de aeroportul Henri Coandă.

„Mă bucur să constat că patinoarul Țiriac Telekom Arena se redeschide și că este posibilă continuarea antrenamentelor pe gheața patinoarului pentru echipa Simona Halep și pentru toți iubitorii sportului pe gheață. Sunt sigură că orele petrecute la patinoar vor contribui la obținerea următoarelor victorii, așa cum a fost și în Slovacia unde am învins în 6 meciuri (echipa masculină de hochei s-a calificat în liga 2 mondială, n.r.). Sunt alături de voi și va doresc cât mai multe rezultate frumoase!" a declarat marea noastră sportivă.

Fundația Ion Țiriac a cerut în instanță, alături de mai multe companii, asociații și persoane fizice, suspendarea proiectului căii ferate. Curtea de Apel București a dat câștig de cauză doar pentru Roxana Gabriela Mărișoiu, persoană fizică, și pentru firma Comtel Focus, proprietara hotelului AngeloAirporthotel din Otopeni. Instanța nu a aprobat procedura de expropiere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropiere aflat pe amplasamentul "lucrării de utilitate publică de interes naţional".

Chiar dacă s-a stabilit că sunt doar doi câștigători în acest caz, practic toți petenții, inclusiv Fundația Ion Țiriac, vor beneficia de hotărârea Curții de Apel.

Mai multe articole despre:
patinoar Simona Halep fundația țiriac