MENIU

Simona Halep iese la atac: "Nu am nicio obligație față de nimeni din țară!"

Simona Halep, eliminată încă din primul tur la Wimbledon, a răbufnit în urma atacurilor la care a fost suspusă în ultimele zile din țară.

Simona Halep a ieșit la rampă după atacurile dure din ultimele zile, survenite după eliminarea de la Wimbledon în primul tur, dupa un meci slab facut in fata Janei Cepelova, din Slovacia, jucatoare in afara top 100 WTA.

Halep a dat un interviu pentru Gazeta Sporturilor, in care a spus, printre altele, faptul ca nu are vreo obligatie fata de nimeni in Romania si ca joaca tenis in primul rand pentru ea, potrivit Ziare.com.

"Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, joc pentru mine. Ma bucur enorm ca am fani, care m-au sustinut atunci cand mi-a fost mai greu, ca s-au bucurat alaturi de mine cand am castigat turnee. Copiii sunt apropiati de mine, le face placere sa ma vada", puncta Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Simona Halep a parasit turneul de la Wimbledon in primul tur, dupa ce in luna mai fusese eliminata de la Roland Garros in mansa secunda. Ea va parasi cel mai probabil locul 3, la finele turneului de pe iarba londoneza.

Mai multe articole despre:
Simona Halep