MENIU

Simona Halep, la un pas de sferturile de la Indian Wells. La ce oră joacă cu chinezoaica

Simona Halep joacă marţi în optimile de la Indian Wells, împotriva chinezoaicei Qiang Wang, locul 55 WTA.

Simona Halep joacă în această seară în compania chinezoaicei Qiang Wang, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

Simona Halep va intra pe teren la ora 20.00 (ora României), meciul său fiind primul din sesiunea de dimineaţă. Partida va fi transmisă în direct de Digisport 2.

Dacă va trece de jucătoarea clasată pe locul 55 în lume, Simona Halep va evolua în sferturile de finală în compania învingătoarei din partida Marketa Vondrousova (Cehia / 54 WTA) - Petra Martici (Croaţia - 51 WTA). Halep şi Wang nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA.

SIMONA HALEP, INDIAN WELLS // Simona Halep, 26 de ani, numărul unu mondial, s-a calificat cu dificultate în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, după ce s-a impus în trei seturi în faţa americancei Caroline Dolehide, cu 1-6, 7-6 (3), 6-2.

SIMONA HALEP, INDIAN WELLS // Simona Halep a avut nevoie de două ore şi 6 minute pentru a trece de Dolehide (19 ani, 165 WTA), care în runda anterioară o eliminase pe Dominika Cibulkova (Slovacia, cap de serie numărul 30).

Mai multe articole despre:
Simona Halep