MENIU

Simona Halep este numărul 1 WTA din nou! Cât timp rezistă în vârf

Simona Halep

Simona Halep a revenit pe primul loc în topul WTA. Începând de luni, 26 februarie, clasamentul mondial din tenisul feminin este dominat din nou de Simona Halep, care s-a întors în frunte după o lună de la pierderea primei poziții în favoarea lui Caroline Wozniacki, cea care o detronase în urma victoriei în meciul direct din finala de la Australian Open.

Simona Halep. 16 săptămâni a fost Simona Halep pe primul loc în lume în prima perioadă petrecută ca lider mondial.

Simona Halep. WTA a actualizat noul clasament și calculele sunt optimiste pentru jucătoarea originară din Constanța, care în următoarele 3 săptămâni ar putea fi amenințată doar de Wozniacki, însă daneza ar avea o misiune foarte grea.

Simona Halep. În acest moment, Simona Halep (26 de ani) se recuperează după accidentarea la picior care a forțat-o să se retragă în semifinalele turneului de la Doha și să renunțe la participarea la turneul de la Dubai, potrivit Digi Sport.

Simona Halep are 7.965 de puncte și singura care o mai poate ajunge la turneul următor este Caroline Wozniacki, cu 7.525, la 440 de puncte în spate. Următorul turneu la care vor participa și Halep și Wozniacki e Indian Wells (7-18 martie).

Cu toate acestea, daneza are de apărat, la acest turneu, mai multe puncte decât are Simona, 215 față de 65.

Mai multe articole despre:
Simona Halep