MENIU

Simona Halep a fost "executată" de Angelique Kerber în doar o oră și 13 minute

Simona Halep a pierdut meciul cu Angelique Kerber, din sferturile de finală de la Eastbourne. Partida a fost LIVE SCORE pe realitatea.net.

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne, fiind învinsă de germana Angelique Kerber, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, scor 6-4, 6-3.

Simona Halep a fost eliminată după doar o oră și 13 minute.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER 

Seturi: 0-2 (4-6, 3-6)

-----------------------------------------------------------------

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER Simona Halep a trecut în optimile de finală de la Eastbourne de Polona Harcog, scor 6-1, 4-6, 6-3, însă va avea un meci mult mai greu în sferturi, cu Angeligue Kerber.

Nemțoaica este o specialistă pe iarbă, iar Simona Halep are un palmares mai slab pe această suprafață, acolo unde în fața jucătoarelor din Top 10 are o victorie și 4 înfrângeri.

Angelique Kerber este cotată ca numărul unu în lume pe această suprafață, potrivit Tennis Abstract și este recunoscută drept o jucătoare cu retur excelent pe iarbă.

Citește și: Cum poate urca Halep în clasamentul WTA

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER În plus, palmaresul nemțoaicei pe această suprafață spune totul. De la Eastbourne 2018, Kerber are 15 victorii și nicio înfrângere în meciurile disputate la turneele jucate pe iarbă.

Angelique Kerber (locul 5 WTA), în vârstă de 31 de ani, este campioana în exercițiu de la Wimbledon, competiție care urmează imediat după turneul de la Eastbourne.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER  La meciurile directe, Halep o conduce pe Kerber cu 6-4, iar prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare a avut loc în urmă cu 10 ani. Interesant este că toate cele 4 victorii ale lui Kerber în fața Simonei au avut loc în 2016 (la Fed Cup, la Wimbledon, la Montreal și la Cincinnati), iar o singură dată a învins-o în 3 seturi. În schimb, Halep a avut nevoie de 3 seturi în 5 dintre cele 6 meciuri pe care le-a câștigat cu Kerber.

Simona Halep are 27 de ani și este pe locul 7 WTA, iar Angelique Kerber are 31 de ani și ocupă locul 5 în clasamentul WTA.

Meciul Simona Halep - Angelique Kerber va fi al doilea de pe terenul central și va începe la ora 15:15, în direct pe Digi Sport 1. Duelul va fi LIVESCORE pe realitatea.net.