MENIU

Simona Halep, declarație bulversantă: "Mă simt bătrână. Nu-mi pasă dacă pierd"

Simona Halep a surprins înaintea partidei de astăzi cu Angelique Kerber, care va avea loc la ora 15:00, LIVE SCORE pe realitatea.net.

Simona Halep, 27 de ani, susține că nu o interesează dacă va pierde meciul de astăzi cu Angelique Kerber și că se simte "mai bătrână".

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER. Vezi partida LIVE aici!

"Kerber a câştigat Wimbledonul, e o jucătoare extraordinară pe iarbă. Pentru mine, oricum, va fi ceva diferit, pentru că n-am nimic de pierdut. Nu contează dacă voi câştiga sau voi pierde cu ea, important e să mă acomodez cu suprafaţa asta. Mă pregătesc de Wimbledon şi sper să fac o figură frumoasă.

Mă simt mai matură, mai bătrână chiar, pentru că încep să resimt durerile corpului câteodată. Dar poate că e ceva normal. Şi, uite, nu mă apasă faptul că n-am câştigat niciun turneu anul ăsta. Mă bucur de tenisul meu şi sper că câştig, totuşi, ceva”, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER. Simona Halep are un duel teribil astăzi, la ora 15:00, în sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne, cu nemțoaica Angelique Kerber, LIVE SCORE pe realitatea.net.

Simona Halep are 27 de ani și este pe locul 7 WTA, iar Angelique Kerber are 31 de ani și ocupă locul 5 în clasamentul WTA.

Meciul Simona Halep - Angelique Kerber va fi al doilea de pe terenul central și va începe la ora 15:00. Duelul va fi LIVESCORE pe realitatea.net.