MENIU

O veste bună pentru Simona Halep înainte de Wimbledon 2019

Simona Halep debuteaza astazi la Wimbledon 2019

Simona Halep debutează la Wimbledon 2019, astăzi, la ora 15:00, împotriva bielorusei Aliaksandra Sasnovich, în direct pe Eurosport și LIVE pe realitatea.net

Simona Halep are un an extrem de slab. După despărțirea de antrenorul Darren Cahill, sportiva noastră a coborât până pe locul 7 WTA, o cădere dramatică, de la poziția de lider mondial. Totuși, Darren Cahill a fost prezent la antrenamentele lui Halep din ultimele zile.

VEZI AICI MECIUL HALEP - SASNOVICH, VIDEO EUROSPORT!

În acest an, Simona Halep a jucat două finale, la Doha și la Madrid, dar le-a pierdut pe ambele. Cel mai bun randament l-a oferit în duelurile de FED Cup, unde a ajutat România să ajungă în premieră în semifinale cu victoriile sale de simplu.

În schimb, la turneele de Mare Șlem, Halep a dezamăgit. Serena Williams a eliminat-o în optimi la Australian Open, în timp ce puștoaica Amanda Anisimova a eliminat-o în sferturi la Roland Garros.

Simona Halep nu are nicio șansă la primul loc WTA, chiar dacă va triumfa la Wimbledon, dar vestea bună este că poate spera la o revenire pe podium.

Ce adversare va întâlni Simona Halep la Wimbledon

Turul 1 Sasnovich

Turul 2 Buzărnescu

Turul 3 Azarenka/Cornet/Kasatkina

Turul 4 Keys/Venus/Sabalenka

Sferturi de finală Osaka

Semifinale Pliskova/Vondrousova/Svitolina

Finală Barty/Serena/Kerber