MENIU

Simona Halep a pierdut locul 1! Cine a depășit-o în luna septembrie

Simona Halep are emoții legate de păstrarea locului 1 în ierarhia mondială după turneul campioanelor din Singapore, unde ar putea pierde fotoliul de lider. Românca a fost devansată și în clasamentul celor mai bune jucătoare din septembrie.

Sportiva franceză Caroline Garcia, care a învins-o pe Simona Halep în finala China Open, săptămâna trecută, a fost aleasă jucătoarea lunii septembrie.

Simona Halep a ocupat locul doi în urma votului de pe site-ul WTA.

Potrivit trakcnews.ro, Garcia a primit 79 la sută din totalul voturilor fanilor, Halep 13 la sută şi daneza Caroline Wozniacki opt la sută.

A fost completată lista jucătoarelor de la Turneul Campioanelor, cu o săptămână înainte de startul competiţiei găzduite de Singapore! Ultimul bilet a fost adjudecat de Caroline Garcia din Franţa, sportivă care va debuta la Turneul Campioanelor după ce britanica Johanna Konta s-a retras.

La Turneul Campioanelor, programat în perioada 22-29 octombrie, se va decide şi jucătoarea care încheie anul pe locul 1 mondial, ţinând cont că Halep are un avans fragil în faţa Muguruzei, de doar 40 de puncte! Simona o va putea întâlni pe Garbine doar în semifinale sau finală, pentru că cele două au statut de principale favorite şi vor fi distribuite în grupe diferite.

Mai multe articole despre:
Simona Halep