MENIU

Simona Halep a defilat în fața lui Sloane Stephens. Victorie fabuloasă în sferturi la Miami

<p>Simona Halep</p>

Simona Halep s-a impus categoric în sferturi la Miami în fața jucătoarei americane Sloane Stephens. Simona Halep a câștigat joi dimineață în două seturi 6-1, 7-5 meciul care o trimite către o confruntare "titanică" cu Serena Williams, în semifinale.

Simona Halep a zdrobit-o practic pe Sloane Stephens, după ce a câștigat cu 6-1 primul set și avea 3-0 în al doilea set, după doar 40 de minute de joc.

Americanca și-a revenit totuși și a reușit să preia conducerea, însă Halep a mai făcut un break la 5-5 în setul doi și a închis meciul 7-5, fără mari emoții.

Simona Halep se ală într-o formă de zile mari, având o serie de 15 victorii consecutive.

Simona Halep va juca în semifinale la Miami cu Serena Williams - liderul mondial s-a calificat greu după un meci în trei seturi cu nemțoaica Sabine Lisicki.

Simona Halep a beneficiat la turneul de la Indian Wells de retragerea Serenei, însă nu mai e la fel de norocoasă şi la Miami.

Meciul din semifinale dintre Halep și Serena Williams va fi vineri dimineaţă, de la ora 4:00. În cealaltă semifinală se vor întîlni Andrea Petkovici și Carla Suarez Navarro.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep