MENIU

Simion fură din amazoanele Dianei Șoșoacă înainte de alegeri. Cine este bătăușa de la protestele anti-mască invitată în AUR

Simion fură din amazoanele Dianei Șoșoacă înainte de alegeri

George Simion a chemat-o în AUR pe Codruța Cerva. Este tânăra care făcea echipă cu Oana Lovin la protestele anti-mască și bătea manifestanții care nu erau de acord cu ele. 

Pentru o susținătoare vehementă a lui Putin așa cum e Cerva, liderul AUR nici măcar nu i-a mai verificat CV-ul și i-a propus protestatarei să vină în partid pe ce funcție dorește. 

„-Avem nevoie de doamne bataioase.

- Zici? Imi faci o invitatie?

- Oficiala.

- Ca ce?

- Ca ce vrei tu”

Aceasta este mesajul liderului AUR pentru una dintre cele mai vocale protestatare care susține interesele Rusiei. Codruța Cerva a luat parte la cele mai multe mișcări anti-europene. 

„-Eu sunt mai dintr-o bucata, mai din topor, asa. Îți dau un cap in gura si după aia iti zic ce faci

- E arta compromisului, politica ca sa nu zic ca e o curvasarie”, mai discutau cei doi într-un videoclip live postat de Simion.

Codruța Cerva a fost una dintre admiratoarele înfocate ale lui Liviu Dragnea. Pe contul său de Facebook postează numai mesaje de propagandă pro-rusă. 

Diana Șoșoacă, mesaj șocant pentru George Simion, după ce a chemat-o înapoi în AUR. "Să-și ceară scuze în genunchi cui vrea el" VIDEO

Protestatara înfocată i-a sugerat lui Simion să se împace cu Diana Șoșoacă.

„ - Ai fi dispus sa faci o alianta cu SOS?” l-a întrebat Cerva pe Simion.

„- Fara nicio problema. Diana e mai vanatica asa, mai rebela. Mai patimasa, dar nu-i fata rea”, i-a răspuns liderul AUR.

Codruța Cerva este o simpatizantă a senatoarei de la SOS România. Protestatara a însoțit-o pe Șoșoacă la cele mai multe proteste.

 

În pandemie, Codruța Cerva și videochatista Oana Lovin au lovit un simpatizant al lui Vlad Voiculescu în fața Ministerului Sănătății. Tânăra l-a agresat și după ce au intervenit oamenii legii.

De la protestele față de restricțiile din pandemiei și până la marșul normalității, Codruța Cerva a fost de fiecare dată vocală și a iscat de multe ori incidente violente.

Pentru că are un istoric glorios la manifestații, Simion i-a spus să își aleagă din AUR ce funcție vrea.

Șoșoacă îl ia peste picior pe Simion în Parlament: „Domnul Simion, un viol în grup vă rog frumos!”