MENIU

Şi-au pierdut viaţa în timp ce erau filmaţi. TRAGEDII surprinse de camerele video

Tragedii surprinse de camerele video.

De la cel mai grav accident din istoria curselor de motociclete la moartea dramatică a pionierului în construcţia de paraşute şi la explozia uriaşului dirijabil nazist Hindenburg, unele dintre cele mai mari tragedii surprinse de camera de filmat sunt cuprinse într-o colecţie a arhivei British Pathe.

Dezastrul din Le Mans, 1955

Cel mai grav accident din istoria curselor cu motociclete, această tragedie din lumea sportuui a cauzat moartea a 83 de persoane, î n timp ce 120 au fost rănite. Automobilul Mercedes al lui Pierre Lavegh s-a lovit şi a explodat la o viteză de 200 de kilometri la oră. Lavegh a murit pe loc, scrie debarbati.ro.

Un pilot se îneacă în carlinga unui avion care se scufundă, 1958

Avionul pilotat de comandantul J D Russell se apropie de sol în Solent, Hampshire, se agaţă în firele de telegraf, după care se rostogoleşte de-a lungul puntei. Un elicopter de salvare coboară un bărbat cu scopul de a-l ajuta pe Russell. Dar valurile acoperă carlinga, iar aeronava se scufundă.

Un bombardier intră în Empire State Building, iulie 1945

Un avion bombardier B-25 a lovit Empire State Building din cauza condiţiilior de ceaţă. Aeronava a lovit etajul 79. Franklin D Roosevelt luase prânzul la etajul 76 doar cu câteva ore înainte. Numărul victimelor (14) nu a fost foarte mare, pentru că era zi de weekend. Aceasta a fost prima oară când un avion a intrat într-un zgârie-nori important din New York.

 

VEZI MAI MULT PE debarbati.ro.