MENIU

Și amendat și cu mașina confiscată, după ce a fost prins că a aruncat moloz pe un teren agricol

Foto arhivă

Un bărbat din Deva a fost amendat cu 20.000 de lei şi i-a fost confiscată maşina după ce a fost surprins de Poliţia Locală şi Garda de Mediu în timp ce descărca ilegal moloz pe un teren agricol.

Poliţiştii i-au dat bărbatului o amendă în valoare de 5.000 lei pentru încălcarea legislaţiei de mediu, iar comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara, care au venit la faţa locului, l-au sancţionat cu 15.000 de lei şi au confiscat autoutilitara cu care acesta a transportat deşeurile de materiale de construcţii, scrie Agerpres.

Bărbatul a fost obligat să reîncarce în autoutilitară molozul abandonat pe câmp şi a fost condus locul legal de depozitare a deşeurilor provenite din construcţii.

Este a doua oară în decurs de aproape o lună de zile, când poliţiştii locali din Deva surprind în flagrant persoane care depozitează ilegal moloz.

Primăria Deva a dat asigurări că Poliţia Locală supraveghează, în continuare, zonele din oraş despre care există informaţii că se depozitează frecvent şi ilegal deşeuri din construcţii. 

Mai multe articole despre:
amenda teren agricol moloz hunedoara