MENIU

Şi-a ucis cele mai bune prietene. E IREAL ce a făcut apoi cu cadavrele. Detalii şocante!

Crimă

Unele femei încetează să mai fie prietene atunci când un bărbat intervine între ele, dar v-aţi putea imagina ca sfârşitul amiciţiei să fie adus de moarte?

În 1931, o femeie pe nume Winnie Ruth Judd şi-a ucis două prietene, tăiând picioarele şi mâinile uneia dintre ele. Ea a transportat cadavrele în cufere, genţi şi alte bagaje către locul în care avea să fie descoperite de autorităţi. Ulterior, faptele ei au devenit cunoscute drept „crimele din cufere”.

Gelozia, bat-o vina!

Dacă vă întrebaţi de ce a ucis, gelozia este răspunsul. Judd s-a supărat foarte tare când a văzut că prietenele ei vor să fure atenţia bărbatului pe care ea îl iubea.

Judd s-a măritat pentru prima dată la vârsta de 17 ani. Atunci, ea şi-a unit destinele cu doctorul William C. Judd, un veteran din Primul Război Mondial, care era cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Căsnicia a eşuat din caza dependenţei lui de morfină şi s-au desparţit în 1930.

Apoi, ea s-a mutat din Mexic către Phoenix, Arizona, Statele Unite, şi l-a întâlnit pe John J. Halloran, un afacerist de succes cu sume uriaşe în conturi. Deşi erau amândoi căsătoriţi, Judd şi Halloran şi-au început aventura pe cand tânăra avea 26 de ani.

Judd a obţinut un job de secretară la clinica medicală Grunow la doar câteva luni după ce s-a mutat. Acolo a întâlnit-o pe Agnes Anne LeRoi, un tehnician în radiografii, şi pe colega ei de apartament, Hedvig Samuelson. Cele două erau şi ele prietene cu Harllon.

Toate cele trei femei s-au împrietenit destul de mult şi au devenit atât de apropiate, încât au locuit împreună pentru o scurtă perioadă de timp.

Totuşi, în ziua de 16 octombrie 1931, între cele trei prietene a izbucnit un scandal pentru inima lui Halloran. Cearta s-a încheiat tragic: Judd le-a împuşcat pe LeRoi şi Samielson.

Ce a urmat este parcă este scenariul unui film de groază. Judd a tăiat membrele şi capul tinerei Samuelson, şi a îndesat părţile de cadavru într-un cufăr, o geantă şi o cutie în care îşi ţinea pălăria.

Trupul neînsufleţit al lui LeRoi a fost şi el pus într-un cufăr.

Judd a dus bagajele către gara din Phoenix două zile mai târziu. Acolo, ea le-a urcat într-un tren.

A doua zi, dimineaţa, când trenul a ajuns în gara din Los Angeles, din cufere au început să curgă lichidele corporale ale victimelor şi în aer a început să se simtă miros de cadavru aflat în descompuere. Agenţii care erau responsabili de bagaje au devenit suspicioşi şi i-au cerut chielie de la bagaje, dar ea a spus că nu le are. A abandonat bagajele şi a părăsit repede trenul alături de fratele ei, care o aştepta la gară.

Câteva ore mai târziu, agentul a apelat la poliţie şi le-a spus despre bagaje. Autorităţile au spart încuietorile cuferelor şi au descoperit trupurile neînsufleţite ale celor două femei.

Judd s-a ascuns câteva zile, apoi a decis să se predea într-o casă funerară pe 23 octombrie.

Autoarea odioaselor crime a susţinut că a acţionat în auto apărare, dar a fost găsită vinovată de crimă de gradul al treilea în cazul morţii prietenei LeRoi. Judd nu a fost niciodată judecată pentru moartea celelialte prietene. Autorităţile l-au acuzat şi pe Halloran de complicitate, însă a fost achitat mai târziu.

Iniţial, Judd a fost condamnată la moarte. Însă sentinţa a fost înlocuită după ce s-a descoperit că avea probleme psihice. Ulterior a fost trimisă către un sanatoriu din Arizona, de unde a reuşit sa scape de 6 ori pe parcursul a 30 de ani. După ce a evadat ultima oară, Judd a stat 6 ani în libertate până când a fost prinsă şi trimisă înapoi la sanatoriu.

În ciuda faptului că a luat viaţa celor două femei, Judd a fost eliberată în 1971 şi s-a mutat în California. Acolo, ea a murit în 1998, la vârsta de 93 de ani.

Mai multe articole despre:
crimă femei gelozie